Over ons | Kitchen on a Mission

KITCHEN ON A MISSION

De borrelexpert van West Europa

Wij blijven onszelf

Kitchen on a Mission staat
voor een jonge, aansprekende stijl

Vanzelfsprekend is onze productielocatie BRC-AA gecertificeerd en streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten en leveranciers. Al onze producten en concepten worden met aandacht gemaakt. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ASC, MSC en Beter Leven.

MAUD

inkoop

is de drijvende kracht achter de inkoop van Kitchen on a Mission. Met toewijding en energie weet zij altijd de beste en lekkerste ingrediënten te bemachtigen voor onze producten.

MARIANNE

commercieel

is commercieel verantwoordelijk en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Samen met klanten bouwt zij aan een onderscheidend en rendabel assortiment.

RUTGER

Algemeen directeur

is algemeen verantwoordelijk voor Kitchen on a Mission en stuurt dagelijks het team aan. De ontwikkeling van Kitchen on a Mission, zowel intern als extern, is zijn missie.

ANITA

Boekhouding

voert de boekhouding van Kitchen on a Mission. Zij zorgt ervoor dat alles wat wij doen op de juiste manier wordt geadministreerd.

HANS

logistiek

zorgt ervoor dat wij onze klanten leveren wat zij wensen; altijd en op tijd. Het proces rondom inkoop, voorraad, planning en logistiek wordt door Hans tot in de puntjes verzorgd.

KLANT
WORDEN

Wilt u ook innovatie en smaakvolle borrelhapjes van topkwaliteit brengen? Neem contact op, dan bespreken we samen wat voor u het allerbeste concept en assortiment zijn. Kom proeven!

Stel hier uw vraag

LEVERANCIER
WORDEN

Elke dag streven naar de mooiste, beste tapas ter wereld kan alleen maar met hulp van de beste leveranciers. Met onze leveranciers gaan we een duurzame en jarenlange relatie aan. Vanzelfsprekend verwachten wij ook iets van onze leveranciers en hopen wij onze passie in jou te herkennen. Denk jij dat wij elkaar kunnen versterken? Neem dan snel contact op!

Stel hier uw vraag

COLLEGA
WORDEN

Kitchen on a Mission is altijd op zoek naar frisse, slimme nieuwe collega's om ons avontuur samen mee te beleven. Hieronder zie je de actuele vacatures.